Хасково

Иво Димов с номинация за член на Управителния съвет на Националното сдружение на общините

Иво ДимовКметът на Димитровград Иво Димов се очаква да е сред номинираните за член на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в България, научи Haskovo.info.

Кандидатурите за членове от Южен централен район трябва да бъдат издигнати на днешното Регионално делегатско събрание в Пловдив. Номинациите се очаква да бъдат утвърдени на национално събрание през февруари. Досега Димов бе член на Управителния съвет.

Вчера пък ръководните органи в НСОРБ проведоха обучение за новоизбраните кметове и председатели на общински съвети. Обучители бяха Иво Димов и изпълнителният директор на НСОРБ Гинка Чавдарова.

Двамата предадоха своя опит в сферите на: финансовата децентрализация, подобряване на вътрешната организация, работата по общински проекти. Бяха застъпени още темите за реформите, задачите и предизвикателствата през следващите 4 г., както и норвежкия опит в децентрализирания модел на община.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button