Хасково

Гасиха две къщи, апартамент и дърводелска работилница

ИлюстрацияЗа 5 пожара с материални щети през почивните дни съобщават от областната противопожарна служба.
 
Огнеборците са гасили апартамент на харманлийската ул. „Алеко Константинов“, като огънят е тръгнал от късо съединение в електрическа скара.
 
В съботния следобед от небрежност при боравене с огън са изгорели 70 квадрата покрив, покъщнина, а 200 квадрата стени са опушени в къща на ул. „Васил Петлешков“ в хасковския кв. „Болярово“.
 
Рано сутринта в неделя пък са горели отново къща в „Болярово“ – от самозапалване на комин, и дърводелска работилница в димитровградското с. Бряст, където са изгорели 60 квадрата покрив и 4 дърводелски машини.
 
Техническа неизправност пък е запалила „Пежо 205“ на димитровградската ул. „1-ви Май“. 
 
Пожарникарите са били още на 5 сигнала за горящи комини и един за контейнер за отпадъци.
 
Огнеборците са били на помощ на болен човек на хасковската ул. „Воеводска“, отваряли са вратата на заседнал асансьор с граждани на димитровградската ул. „Ивайло“ и са премахвали ламарина от дърво на бул. „България“ в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кондю
кондю
25.01.2016 16:35 16:35

Тези двамата дето им изгоряла къщата и няма къде да се подслонят да отидат в къщата на Димитър Михайлов Димитров -бензинджията той почина и къщата е праздна

Back to top button