Хасково

Еднорък любимчанин обгоря при опит да запали печката си

Обгорял39-годишният Велчо Стефанов от Любимец е обгорял тежко при опит да запали домашната си печка на твърдо гориво.

Мъжът разказа пред Haskovo.info, че инцидентът станал преди 9 дни. Той пръснал с шише гориво в печката, избухнал силен огън, който изгорил сериозно лицето, лявата му ръка и шията.

Стефанов по спешност бил транспортиран в клиниката по изгаряния в Пловдив, където го лекували до днес. По неговите думи го изписали, защото нямал пари да продължи лечението си там. Линейка го транспортирала до хасковската болница. Обгорелият мъж стоеше пред Спешно и чакаше жена си да дойде с кола от Любимец и да си го прибере.

Стефанов е с ампутирана дясна ръка. Той разказа, че я изгубил преди две години, след като бил ударен от силен ток. „Бяхме излезли да берем гъби в гората. Видях хубави жици на земята и като хванах едната ме удари ток. После ми казаха, че е бил 20 000 волта“, сподели Стефанов, който сега продължава да разчита на помощ от Социалните.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button