Регион

Измамиха две пенсионерки с 11 бона, ограбиха 12-годишно в „Орфей“

ИлюстрацияДве възрастни жени загубиха общо 11 000 лв. след телефонни измами, съобщават от пресслужбата на полицията.

73-годишна жена от Симеоновград се раздели със 7000 лв. Вчера около 19 часа жената е подала сигнал в харманлийската полиция, че половин час по-рано е получила обаждане по телефона, че племенницата й е пострадала в катастрофа, за която са необходими средства за лечение.

Жената събрала парите и пред дома си на улица „Раковски“ ги предала на непознат мъж. Малко след това тя се усъмнила и позвънила на спешния телефон за съдействие.

По същото време е получен сигнал и от 87-годишна харманлийка, която била подведена от измамниците по същата схема. Жената им дала 4000 лв. уж за лечение на внука си, пострадал в катастрофа. Измамникът прибрал парите от дома й на улица „Иван Гебешев“ в Харманли.

Вчера 45-годишна жена е подала сигнал в хасковската полиция за грабеж над син й. Жената съобщила, че около 18:20 часа, прибирайки се от училище в кв. „Орфей“, неизвестно лице е пресрещнало 12-годишният й син и след заплаха му е отнел мобилния телефон. Работата по издирване на извършителя продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
чуденка
чуденка
16.02.2016 14:10 14:10

Е, нали все пари нямат пенсионерите,пък вадят по няколко хилядарки под дюшека?!

Пижо
Пижо
16.02.2016 17:33 17:33

Моля, ви вече не искам да чета за тези измами и за тези наши мили пенсионери дето първо дават парите, после ходят да пускат жалби! Нямат ли роднини, които да им обяснят, че се прави обратното. Чак вече не ги и съжалявам. Както казва бай Ганьо „Имали – дали“.

Back to top button