Регион

Баба вика полиция за дрога у внучката си, намериха амфета в харманлиец с Ягуар

Илюстрация69-годишна жена от харманлийското с. Смирненци е извикала вчера криминалистите по подозрение, че 16-годишната й внучка притежава дрога, съобщават от полицията.

Полицейските служители са открили скрити в стопанска постройка грам зелена листна маса и грам бледо жълто прахообразно вещество, реагиращи съответно на марихуана и метаамфетамин.

Девойката е отведена в управлението за обяснения.

30-годишен харманлиец пък е задържан с полицейска мярка. Вчера автопатрул го е спрял за проверка, шофирайки лек автомобил Ягуар на ул. „Славейков“ в града. При проверката е установено, че познатият на органите на реда мъж шофира колата без книжка след влязло в сила наказателно постановление в едногодишен срок за същото нарушение. Униформените полицаи са проверили и багажника на колата, където в джоб на яке е открито розово хапче с цифра 5. Направеният полеви наркотест реагира на амфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button