Хасково

Прокуратурата иска постоянен арест за обирджия на кметството във Войводово

ИлюстрацияПостоянна мярка задържане под стража ще поиска хасковската районна прокуратура на единия от обирджиите на кметството в с. Войводово – Тихомир С. на 24 г.

Както Haskovo.info писа на 15 февруари около 2 часа Тихомир със съучастника си Венцислав З., който също е привлечен като обвиняем за кражбата, са проникнали в сградата на селското кметство. Оттам те отнели метален сейф с намиращите се в него пари и документи.

Двамата влезли в сградата през прозорец на тоалетната и разбили входната врата на стаята на секретаря на кметството, където се съхранявал сейфа. От металния шкаф били отнети 1840 лв. и документи. В сейфа се съхранявали пари от платени местни данъци и такси, както и сума, събрана от жителите на селото, за изграждане на канализация. Друга част от парите в шкафа били от такси за издаване на документи.

След подаден сигнал в полицията били предприети издирвателни мероприятия и извършителите на престъплението са разкрити още същия ден. При обиски и претърсвания са намерени част от парите, сейфа и документите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
esat
esat
17.02.2016 18:16 18:16

ТОЗИ КОЙТО Е ПИСАЛ ТЕЗИ РЕДОВЕ НИМА НЕ ВИЖДА ЧЕ СЕ РАЗМИНАВАТ НЯКОИ ФАКТИ 1840 ЛВ ИЛИ 1600 ЛВ КОЕ Е ВЯРНАТА СУМА КОЕТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ НО Е ДРАЗНЕЩО……

ердоган
ердоган
17.02.2016 18:40 18:40

Абе тия съдии и прок*рори нямат ли справочници и ред други материали в които да е отразено при какви престъпления какви са наказанията Тия пиклювци откраднали каса и постоянен арест а друг извършва убийство и хоп 24 часа Каква е тая система какво е това чудо Полицая с откупа за 20 лв отмъкна 3 г ЕФЕКТИВНО друг идиот на пешеходна пътека уби дете условно

Back to top button