Хасково

„Орфей“ отново на сухо заради авария на главния водопровод

ИлюстрацияХасковските квартали „Орфей“ и „Любен Каравелов“ отново са без вода днес, съобщават от ВиК.

Причината е нова авария на главния водопровод. Вода няма да има от 9 часа до отстраняването на аварията. Все още не е ясно, кога това ще стане.

Haskovo.info припомня, че точно преди седмица водопроводът отново се спука. Тогава водата дойде около 20 часа.

Сега аварията не е на същото място, а малко по-нагоре, уточниха за Haskovo.info от водното дружество.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
българска му работа
българска му работа
19.02.2016 11:41 11:41

както писахте по-горе,точно една седмица и айде пак старата песен на нов глас,дано този път не стане като миналия,тъкмо се изкупи всичката вода в кварталните магазини и водата дойде……

Ива
Ива
19.02.2016 12:03 12:03

Старите бивши управници, къде бяха ? Те не знаеха ли , че са стари тръбите, и ще дойде време да аварират и излезнат от употре*а. Трябва да си припомним, че сме оставали без вода и за по 2 – 3 дни. А сега своевременно реагират, и в момента и багери и машини са там, и се стремят да отстранят повредата . Поне аз такова наблюдение имам, тъй като съм наблизо до тях. Дерзайте и успех господа !

безобразие
безобразие
19.02.2016 12:08 12:08

тия аварии край нямат, търпение търпение, ама като няма вода в къщи си е направо блокада, всяка седмица авария, това не е нормално, ако е някъде другаде досега да са им свили перките на тия от ВиК и плащаме грешни пари за некачествени услуги!!!!

До безобразие
До безобразие
19.02.2016 20:42 20:42

Не мога да разбера защо се хвърлят упреци към сегашните ръководители на ВИК-правят каквото могат , стараят се.Не се регулират така лесно сбъркани с години обществени отношения. Опитайте се да се поставите на тяхно място.

Back to top button