Хасково

Хасковска хандбалистка в Неврохирургия след тежко падане срещу „Шумен“

Хандбал

Мария Димитрова

Хасковската хандбална надежда Мария Димитрова бе приета по спешност в МБАЛ-Хасково след сериозна контузия в края на домакинството срещу „Шумен`98“ от женското първенство.

 
Нападателката падна тежко при една от поредните си атаки в срещата, като не можа да се изправи и бе откарана с линейка до Спешно отделение. Мария изпитваше силни болки в кръста. За щастие изследванията показаха, че момичето няма счупване и други сериозни наранявания.
 
Мария ще остане за наблюдение няколко дни в Неврохирургично отделение.
 
Иначе, хасковлийки загубиха 1/4-финала за Купата на България с 23:31. Нашите тръгнаха силно в срещата и водеха почти до края на първото полувреме, което обаче завърши 10:14 в полза на гостенките. През втората част „Шумен“ продължи да доминира, а срещата бе помрачена от тежката контузия на Мария.
 
В друг 1/4-финал „Свиленград-ПУ“ победи като гост „Поморие“ с 33:19 и продължава напред в турнира. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ko te int
ko te int
21.02.2016 18:37 18:37

Awe ko pishete i q snimate samo taq, kat chi li ne znam kvo e napraila koi go int kude e 😀

Mimi v guza sa i go nabili :)
Mimi v guza sa i go nabili :)
21.02.2016 18:38 18:38

Твърде много показнаост има това момиче. Какво като е в болница? Има хора, които умират ама не – ние ще пишем за няква там която я боляло кръстчето

Той
Той
21.02.2016 20:20 20:20

Добър вечер скъпо On-line общество. С голямо съжаление чета негативните ви коментари написани без проява на каквато и да е била мисъл. Напоследък се натъквам на доста такива в този сайт. Жалко е, че много като вас решават да споделят примитивното си мислене публично.
За разлика от вас аз подкрепям новината в този сайт както и момичето да се възстанови възможно най-бързо.

Нели Димитрова
Нели Димитрова
21.02.2016 22:06 22:06

В тази наша държава е пълно с анонимни мразещи хора, които от страх или от нещо друго не могат да застанат зад думите си. Кое е по срамно – да се бориш в спорта и да се мъчиш да направиш нещо и да те снимат или да злобееш и да нямаш смелост да застанеш с името си? Аз като майка ви благодаря за хубавите 2 коментара. Поне знам колко много е моето дете и колко жалки сте вие. 🙂

Пламена
Пламена
22.02.2016 8:38 8:38

Яяя,злобни човечета на хоризонта.Видяли заглавието,но понеже не ги интересува,прочели какво пише,че дажее и коментирали.Ха-ха.

Back to top button