Регион

Млади музиканти от димитровградската Езикова с нов клип

Клип„My teen world“ е заглавието на новата авторска песен на екип ученици от 11 клас на димитровградската Езикова гимназия „Д-р Иван Богоров“.  

КлипПроектът е създаден специално за участието на гимназията в „Художествено – музикално състезание 2016 г.“, организирано от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България.

Автор на текста е Николай Петров от 11 Б клас, изпълнението и аранжимента са на Бетина Димитрова и Галена Кафтанова от 11 А клас, а музиката на песента, както режисурата и монтажа на клипа към нея е резултат от творческото вдъхновение на Бети.

В кадри от клипа с удоволствие участва и целия 11 а клас с класния си ръководител Хилда Мартинова.

КлипПесента изразява тревогата от днешния противоречив свят, но и стремежа да се живее активно и творчески, както всеки млад човек би желал, казват гимназистите.

Бетина се занимава с музика от 5 клас. Отначало свири на китара, а след това пее и свири на пиано. „Обичам музиката и не искам да ми е просто хоби. Ще съм страшно щастлива, ако след време тя се превърне в моя професия“, казва момичето. Бети мисли да кандидатства в „University of the Arts London“ със специалност „Film and Television“.

Галена също започва с китара и пеене в 5 клас. „За мен музиката е хоби, в което искам да се развивам. След 12 клас мисля да уча стоматология„, сподели другата талатлива гимназистка.

За да подкрепите проекта, харесайте клипа им тук:

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button