Хасково

„Испанска афера“ и студенти от НАТФИЗ през март в Хасково

НАТФИЗ„Испанска афера“ по Жорди Галсеран ще се играе премиерно на сцената на хасковския театър „Иван Димов“ на 9 март.

Постановката е на Иван Савов, музика и сценография Асен Аврамов и Мария Диманова. В спектакъла участват: Николета Малчева, Стелиян Николов, Станислава Николова, Пилю Пилев, Димитър Костадинов.

Представлението ще се играе и на 25 март.

На 23 март по програма гостува НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ с „И само туй: любов“ по Шекспир. Участват студенти от класа на проф. Стефан Данаилов, като на следващия ден е предвидена и среща с хасковските младежи.

На 21 март ще се играе „Едно танго с Маркес“ – авторски спектакъл на Мария Сапунджиева. ТМЦ Кърджали гостува с „Нашенски мераци“ по Чудомир на 30 март.

Детските представления започват на 13 март с „Пепеляшка“ по Шарл Перо. За 22 март е предвидена премиерата на „Зъбки бели като гъбки“ на Янко Митев с участието и на балет „Тангра“, а на 27 март ще се играе „Момче и вятър“ по български народни приказки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Борислaвa
Борислaвa
27.02.2016 14:31 14:31

Л д хфслкжйз б дкнф нфнм ьнндн к
Март

Баба Димка
Баба Димка
27.02.2016 14:33 14:33

Лнскз йсйпв йд йз кснйкснкнслб дкй б нфмййкд дк дк днйз дйхьбь ьйб зй зз

Анонимен
Анонимен
27.02.2016 15:48 15:48

ko???

Back to top button