Хасково

Нова нощна полицейска акция по заведения и улици в Хасковско

Акция, архивНова полицейска акция с фокус частните охрани и демонстративните кортежи по улиците се проведе снощи в Хасковска област, съобщиха за Haskovo.info от ОДМВР-Хасково.

В областния град са проверени 5 заведения и 10 охранители към тях, 12 автомобила около баровете и общо 65 човека. Икономическа полиция е образувала две бързи производства за контрабандни цигари. Безакцизни цигари са намерени в автобус, спрян за проверка на бул. „Раковски“, които били на две от пътничките.

В Харманли има две преписки за цигари, а в Свиленград е образувано едно бързо производство отново за нелегални папироси. В крайграничния град са проверени общо 14 заведения, барове и казина, както и 40 лица, като охрани не са установени.

41 автомобила и 44 лица са проверени в Димитровград.

В Ивайловград обект на проверки са били 3 заведения и 11 търговски обекта.

В хода на акцията по пътищата са хванати пиян шофьор и водач без книжка.

Вчера пък на автомагистрала „Тракия“ в посока Пловдив е задържан пиян шофьор на камион ДАФ с инициали Я. Г. на 41 г. от Хасково.

От полицията уточниха, че националната акция продължава. Haskovo.info припомня, че последната голяма подобна операция се проведе на 28 февруари през нощта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.03.2016 21:59 21:59

samo cigari li

Анонимен
Анонимен
05.03.2016 21:59 21:59

golqm napredak samo za cigari pishat

Back to top button