Хасково

Пиян младеж без книжка катастрофира два пъти преди да го хванат

ИлюстрацияПиян 20-годишен бе книжка е катастрофирал два пъти преди да бъде арестуван, съобщават от полицията.

На 4 март в 19 часа на хасковския бул. „Освобождение“ в Хасково, е станал инцидент между лек автомобил Ровър, който е преминал на червен сигнал на светофара и е ударил лек автомобил Фолксваген с водач 54-годишен хасковлия.

Виновният шофьор е избягал. Впоследствие е поел в посока село Конуш и поради несъобразена скорост е загубил контрол и е ударил насрещно движещ се лек автомобил Опел, управляван от 37-годишен мъж от Меричлери.

Автопатрулът е установил, че Ровърът е шофиран от неправоспособен 20-годишен младеж от първомайското село Караджалово. Дрегерът показал, че той шофира и с концентрация на 1,70 промила алкохол. При катастрофите младежът е с контузия на шийните прешлени.

Същата вечер в 21 часа е станала катастрофа на кръстовището на хасковските булеварди „Съединение“ и „Стефан Стамболов“. 27-годишен шофьор на лек автомобил Мерцедес, движейки се по „Стамболов“ е преминал на червен сигнал на светофара и е ударил движещ се по „Съединение“ лек автомобил Крайслер. 19-годишният шофьор на последния е със съмнение за комоцио, без опасност за живота.

На 5 март в 18,40 часа е станал пътен инцидент с 64-годишна велосипедистка, която се е движела по бул. „България“ в Свиленград. На кръстовището с улица „Стефан Стамболов“, жената е била ударена от лек автомобил Киа с водач 18-годишен младеж от село Левка. Момчето е спряло на „Стоп“, не е видяло жената и при потегляне я ударило с предната част на колата. Жената е прегледана в свиленградското отделение, без фрактури и без опасност за живота.

2 незабавни производства са образувани в Харманли и Свиленград. Те са срещу 25-годишен харманлиец и 21-годишен свиленградчанин, затова че управляват колите си без книжки с влезли в сила наказателни постановления в едногодишен срок. В тополовградското управление е задържан и 31-годишен жител на село Устрем, заловен от автопатрула да шофира Фиата си след употреба на 1,43 промила алкохол. В Хасково също е заведено бързо производство срещу 35-годишен мъж за управление след употреба на 2,63 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button