Хасково

Официално: Бившият шеф на пожарната в Свиленград стана зам.-областен

Валентин АнгеловБившият началник на пожарната в Свиленград Валентин Ангелов официално е назначен за заместник-областен управител на Хасково, съобщиха от администрацията.

Както Haskovo.info писа, назначението се очакваше още преди дни. Ангелов е с 33-годишен стаж като пожарникар и е почетен гражданин на Свиленград. През 2010 година е награден с най-високото руско отличие за храброст заради работата му като ръководител на група български огнеборци, участвали в гасенето на пожарите край Москва през същата година.

Валентин Ангелов е женен, с едно дете.

В областна администрация Хасково той ще отговаря за секторите отбрана и сигурност, транспорт, здравеопазване и туризъм, икономика, енергетика, земеделие и гори.

В продължение на 4 месеца след изборите администрацията нямаше заместник-областни управители. След избирането на Добри Беливанов за кмет на Хасково заместникът му Станислав Дечев стана областен управител, а другият заместник – Милена Рангелова беше избрана за кмет на Симеоновград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Василев
Василев
10.03.2016 17:47 17:47

Къде е великият гений Красимир Бончев-бивш измислен началник на икономическа полиция,дето едно престъпление не е разкрил,близък съратник на Иван Петров,който ги прикри след извършено от него престъпление в съучастие със съпругата му /на Бончев/,на бързо го пенсионера и го назначи в Областната администрация.Къде е този раздаващ вещото си мнение при назначаването на новите.Хора от ГЕРБ опомнете се и поразпитайте за този мишок с грапав език.Той е за затвора.Питайте все още работещи служители в полицията.
Що се отнася за Вальо – той е пич.

Анонимен
Анонимен
10.03.2016 19:28 19:28

ТОЗИ БОНЧЕВ Е ГОЛЯМ ШМЕКЕР

Back to top button