Хасково

Пежо засече Мерцедес до Цигарената, Ауди избяга от катастрофа

КатастрофаПежо Партнер и Мерцедес катастрофираха в ранния следобед на кръстовището до Цигарена фабрика в Хасково.

При инцидента няма пострадали, а само материални щети по колите. От полицията съобщиха за Haskovo.info, че Пежото, идващо от Захарна фабрика не е дало предимство на Мерцедеса, който се е движел по бул. „Съединение“ от Автогарата.

Светофарът на кръстовището не работеше след катастрофата.

От полицията съобщават още, че вчера водач е ударил друг автомобил и е напуснал местопроизшествието. В 06,50 часа на бул. „Съединение“ в Хасково е станало ПТП с лек автомобил Ауди А4, шофиран от 22-годишен хасковлия. Поради неспазване на достатъчна дистанция той е блъснал спрял пред него на пешеходен светофар лек автомобил Опел, управляван от 37-годишен мъж от града. След удара, водачът на Ауди-то е напуснал местопроизшествието и около обяд е установен от полицейските служители в дома си. В произшествието е пострадала пътуваща на предната седалка в Опела 35-годишна хасковлийка, с контузия в областта на таза. Прегледана е и е освободена за домашно лечение. Съставени са 2 акта.

Пак вчера харманлийските полицаи са провели полицейска операция с цел осъществяване на превантивна дейност за гарантиране на обществения ред и сигурността на гражданите в градските, отдалечените и малките населени места.

По време на акцията са образувани 3 незабавни производства. Първото от тях е срещу пиян 44-годишен водач от село Върбово, хванат да шофира Голфа си след употреба на 1,95 промила алкохол. В селото е заловен да шофира и лек автомобил Мерцедес 28-годишен мъж. При проверката се е оказало, че отпред на колата са поставени регистрационни табели, издадени за друго превозно средство. Третото производство е срещу 38-годишен харманлиец, заловен да шофира Форда си без книжка и управлява в едногодишния срок на влязло в сила наказателно постановление. Тримата са задържани до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button