Хасково

13-годишно нападна и ограби възрастна жена в Хасково

Илюстрация13-годишно хасковлийче е извършило на грабеж вчера в областния град, съобщават от пресслужбата на полицията.

73-годишна жена е съобщила на тел. 112, че пред дома й на ул. „Акация“, детето е издърпало дамската й чанта и побягнало към близкото дере.

След проведени издирвателни действия в полицията е доведен непълнолетния извършител. Чантата е намерена, но с липсващи пари.

Трима хасковлии са задържани за съхранение на дрога. Вчера криминалисти от полицейското управление са проверили две от момчетата на ул. „Ястреб“. В първия на 19 г. е открито листче с грам зелена листна маса – марихуана. Във вторият на 31 г. е намерено листче с кафяв прах с тегло 0,7 грама, за който съществуват данни, че е хероин.

Проверката на третия 16-годишен младеж е била на улица „Ятак“, от когото е иззето листче с грам зелена листна маса, за която се предполага, че е марихуана с метадон.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Съд
Съд
13.03.2016 11:36 11:36

Съд за такива

Back to top button