Хасково

Четири кучета в капана на хасковската река

РекаЧетири кучета попаднаха в капана на прииждащата хасковска река тази сутрин.

РекаЗаради снощните валежи реката в Хасково покачи нивото си и четириногите останаха на високо място под моста до комплекса 21 век. Там те изчакваха да се оттегли водата.

От областна администрация съобщават, че след последните валежи няма щети и поражения в региона. Нивата на реките са далеч под критичните. Всички язовири са с нормален водосбор и няма опасност от преливане. Водоснабдяването и Рекаелектроподаването не са нарушени.

Тази сутрин в община Маджарово е валял сняг, а в цялата област продължава слабо да вали дъжд. Очакванията са постепенно валежите да спрат.

Най-голямо количество дъжд е паднало в село Вълче поле – 18 литра на квадратен метър. В Хасково за последните 12 часа са паднали 11,7 литра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кери
Кери
14.03.2016 14:39 14:39

И никой не направи нищо такали за да ги спаси леле кви хора сте бе това ако беше се случил в Турция щяха дори и минаващите от там да помогнат а наще остай за нищо неги бива

666666
666666
14.03.2016 17:35 17:35

не се кахърете за кучетата те умеят да плуват досега да сте видели куче да се удави

Back to top button