Хасково

След 11-годишно прекъсване Хасково отново приема най-добрите в спортните танци

Гранд, архивСлед 11-годишно прекъсване Хасково отново ще е домакин на открит турнир по спортни танци.

Състезанието вече е предвидено в календар на федерацията за 11 и 12 юни. Двойки ще се състезават и за Купа „Хасково“, а надпреварата ще е под патронажа на кмета Добри Беливанов. Домакин ще е зала „Дружба“, а организатор е хасковският клуб „Гранд“.

Треньорът Николай Манолов пък бе избран за член на треньорския съвет на федерацията.

На последното състезание в Пловдив Любослав Стоев и Мирослава Дойчева отново станаха първи за Купа България при младежите от общо 17 двойки.

Другата двойка Симеон Пенев – Йоанна Шишкова се наредиха втори в открития турнир и пети за Купата. Манолов заяви пред Haskovo.info, че е много доволен от представянето на своите състезатели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
15.03.2016 15:47 15:47

Ей , че хубава новина! Поздравления, за всички!! Най-после! Възраждаме тази прекрасна традиция!

гост
гост
15.03.2016 17:07 17:07

Прекрасно Хасково има с какво да се похвали най после браво на тв.Беливанов ще видим и шампионите на Гранд на живо градът ще се превърне в атракция !

Загорова
Загорова
18.03.2016 10:09 10:09

НАЙ ПОСЛЕ НЕЩО НАИСТИНА КОЕТО СИ ЗАСЛУЖАВА ЕЕЕ КАК ДА НЕ ПОЗДРАВИМ КМЕТА !!! НА ХАСКОВСКА ЗЕМЯ ПРЕДСТОИ НЕЩО КРАСИВО НЕЩО УНИКАЛНО ЧЕТЕМ ПО СТАТИИ ЗА Л.СТОЕВ И М.ДОЙЧЕВА НО СЕГА ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ В РОДНИЯ ГРАД!

Back to top button