Хасково

Социалистите в Хасковско застават зад Миков

ИлюстрацияХасковските социалисти правят своите предложения за председатели и ръководства на национално и общинско ниво, съобщава Станислав Владимиров, ръководител на Организационния съвет.

Предложенията ще бъдат обсъдени, гласувани и избрани на предстоящата в Хасково Общинска конференция на 2 април от 11 часа и на 49 Конгрес на БСП на 7 и 8 май в София. Сред предложенията за председател на НС на БСП преобладават предложенията за досегашния председател Михаил Миков.

Сериозна е критиката на социалистите към управлението на ГЕРБ и подкрепящите партии. Според тях управлението е в интерес само на много малка група партийни активисти и приближени фирми, замразява доходите и социалните плащания на млади и стари, управлява лошо и взима огромни заеми за спорни и корупционни проекти. Като пример се дава пропадналата част от новата магистрала „Марица“, построена със значителни средства на европейските и българските данъкоплатци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гец
Гец
16.03.2016 23:03 23:03

Като гледам снимката не виждам един млад човек и се радвам,че си отива една партия донесла само беди на народа след 89–та година.

Back to top button