Хасково

27 университета на лов за студенти в Хасково

Илюстрация27 български университета ще се включат в кандидатстудентската борса, която се открива от понеделник в хасковското читалище „Заря“, съобщи за Haskovo.info шефката на Центъра за кандидат-студентска подготовка и информация Димитрия Ночева.

Приемът си ще представят и най-големите ВУЗ-ове, сред които Софийският университет „Св. Климент Охридски“, ПУ „Паисий Хилендарски“, УНСС, Техническият в София, УАСГ.

На 21 март борсата ще е отворена от 10 до 18 часа, а на следващия ден от 9 до 14 часа.

Досега 200 младежи са подали документи за предварителните изпити, като само днес 7 младежи заявиха изпити за медицина.

От предварителните изпити в УНСС вече има три пълни шестици от Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.03.2016 17:40 17:40

Ас съм прост и тъпата уча в месното и век е съм приет у габрово

Ай де бе
Ай де бе
16.03.2016 21:28 21:28

Ма .илено, спри да обиждаш бившите си колеги и да плетеш интриги. Тебе кой луд ти даде право директор да станеш. От къде на къде една бостанжийка с няколко години учителстване ще става за директор! Пък тия кухи лейки дето ги назначи при тебе – още по малко стават за работа. То какво може да се очаква от нарочен директор – не с по 10години, а с по двайсет години стаж да ги търсиш и такмиш кадрите си – около тебе нищо читаво не вирее. Достатъчно е да видиш спаружените физиономии на даскалите ти.

В горското училище
В горското училище
16.03.2016 21:44 21:44

Директорствала, директорствала Лисичката в горското училище и взело да й дотежава да бъде директор. Всички и били криви. Дори комплиментите на хитроумните й дружки вече не я развеселявали. Ядосала се Лисицата и решила да нахока всички в горското училище: Не си гледате работата, не изпълнявате, не слушате моите помощнички лисички. Шикалкавите – правите се на болни, отсъствате от горските часове, не учите, не възпитавате, не отглеждате горските ученици. В други горски училища се надпреварват да бъдат първи в съревнованията. А за нашите питомци не се чува в голямата гора!
Размахала пръст Лисицата и допълнила: От днес ще слушате /само за моите приближени лисици не важи/, няма да боледувате и отсъствате /само за моите приближени лисици не важи/, ще се стегнете и дори от шебеците първенци в съревнованията ще направите, ИНАЧЕ ЩЕ СЕ НАКАЗВАМЕ! Искам да привлечете обитатели чак от съседните гори, горските медии само за нас да говорят и само да сте помислили някъде да се оплачете! Че току виж отида на почивка извън гората и ще има да си чакате горската валута!
Следва продължение…

Back to top button