Хасково

Походът на вдъхновителите мина и през препълнения Младежки в Хасково

СрещаУспели млади българи се срещнаха със стотици хасковски младежи и преподаватели в голямата зала на Младежкия център.

Среща„Походът на вдъхновителите“ е част от инициативата „Аз мога – тук и сега“ и бе в Хасково по покана на Младежкия.

Сред вдъхновителите на младежите да останат и да се борят за мечтите си в България бяха основателят на инициативата Кристалин Чавдаров и Георги Величков. Те разказаха на учениците за перипетиите в живота си, въпреки които са успели в България.

СрещаМного хасковлийчета признаха, че искат да емигрират заради по-доброто образование и медицинско обслужване в чужбина и голямата корупция у нас.

Попитани, които според тях са успешните българи, учениците посочиха Григор Димитров, Гери-Никол и Бойко Борисов. Величков им обърна внимание, че повечето от успелите не са софиянци, а хората от провинцията имат своите шансове за реализация, защото са по-възпитани, човечни и амбицирани.

„Само борбата ще ви доведе до успеха. Успехът е сбъдната мечта. Който живее живота, за който е мечтал, той е успял. Ето защо не е нужно да си милионер за да си успял. Една страна без мечтатели е обречена“, посочи Георги Величков.

Среща  Среща 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
овчарчето калитко
овчарчето калитко
19.03.2016 19:00 19:00

Е какво излиза -тия твамата агитират младежите да бягат от България Само за тов трябва да ги арестуват и изгонят от държавата

Back to top button