Хасково

Ученици обсадиха хасковска книжарница за автограф и селфи с Емил Конрад

КнигаДесетки ученици обсадиха от следобед централната хасковска книжарница за среща с влогъра и любимец на младежите Емил Конрад.

Децата и младежите търпеливо чакаха на голяма опашка, която бе разделена от организаторите на две. Пропускането ставаше през няколко минути. Напускането на книжарницата пък се извършваше през задния вход.

Късметлиите, които бяха успели да си купят новата „#Сподели“, получаваха автограф на книгата. Останалите си носеха стари книги или просто листчета, на които Конрад се подписваше с послание. Други получавах автограф и по ръцете, а снимките и селфитата бяха задължителни.

Това е втората визита на влогъра в Хасково, като наплива на фенове бе подобен и през октомври миналата година.

Книга   Книга
 Книга  Книга
 Книга  Книга

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Reni
Reni
26.03.2016 10:40 10:40

Kuv e toia i ot koga e tolkova izvesten che decata da mruznat tam zaradi nego

123
123
26.03.2016 14:03 14:03

Ми щот госпожата по литература я мързи да преподава в час и си говори общи приказки с децата и им пълни главата с глупости вместо със учебен материал. Прави се ан много културна и литературна, но баш от пряката си работа се измъква!

Back to top button