Хасково

За 10 дни преасфалтират „Левски“ от Цигарената до „Единство“

АсфалтиранеПреасфалтиране на част от хасковския бул. „Васил Левски“ започна от днес.

Ремонтът се извършва в участъка от кръстовището с бул. „Съдениение“ до Цигарената фабрика и ул. „Единство“, съобщиха за Haskovo.info от пресслужбата на кметството.

Сега се фрезова асфалта до бензиностанцията преди отбивката за АГО. Поетапно ще бъдат ремонтирани и двете платна на булеварда.

Ремонтът трябва да завърши до 14 април, като целта е да не се затруднява съвсем движението на автомобилите, като до машините и работниците има и полиция.

Договорът за преасфалтирането е сключен при предходното управление, допълниха от общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
НРС
НРС
04.04.2016 18:00 18:00

Най после!

Хасковлия
Хасковлия
04.04.2016 21:04 21:04

А кога ще преасфалтират отсечката на панорамния път от статуята на „Света Богородица“ до ресторант „Спортна среща“ ? След тази зима всичко там е в дълбоки дупки, като има една на завоя, до входа на самия ресторант, която освен,че е дълбока е и с изключително остри ръбове,заема половината лента, и е въпрос на време да стане някоя беля…

Back to top button