Хасково

Медиците към общината с бонуси за празника

ИлюстрацияКметът Добри Беливанов изпрати поздравителен адрес по повод Световния ден на здравето и Професионалния празник на здравния работник – 7 април до всички здравни заведения в града.

В адреса се казва „Благодаря Ви за високия професионализъм и грижите към най-важната ценност в живота – здравето. Желая на Вас и Вашите семейства здраве, благоденствие и щастие.“

Освен това по повод празника всички здравни работници наети на щат от общината ще получат бонуси от по 50 лв. Това са 46 медицински сестри в детските ясли и 53 в детските градини. Бонуси има и за здравните работници в Дневен център за възрастни хора, Общностен център , ЦНСТ, Дневен център „Марина“. Бонусите ще бъдат изплатени със следващите заплати на здравните работници.

Заетите в дома за стари хора 20 здравни работници пък ще получат увеличение на заплатите си с по 25 лв., съобщи директора на дома Любка Евтимова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button