Хасково

Удължават срока за заявления за наемане на къщичка за Великденския базар

ИлюстрацияОбщина Хасково удължава срока за заявления за наемане на къщичка за Великденския базар до 14 април включително, съобщават от пресслужбата на кметството.

Базарът ще продължи три седмици от 18 април до 8 май. Производителите и търговците, които имат желание да участват, трябва да попълнят заявления за ползване на къщичките.  Заявленията ще се приемат от 24 март до 14 април в касовия салон на общината.

Допълнителна информация може да се получи от Росица Георгиева – 038 603362 – издаване на разрешителни за ползване на къщичките или Мария Димитрова касов салон – 038 603 350 – събиране на заявленията.

Ако има повече от 20 желаещи производители за участие на базара, ще се тегли жребий. Предимство имат производителите на продукти свързани с Великден, козунаци, курабии, декорации и др.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
emeral
emeral
09.04.2016 19:38 19:38

начи – няя желаещи… оти така, ва?

Back to top button