Хасково

Ивайло Захариев: Тревата лесно се отказва, трудно се отказват приятелите, които пушат

ТеатърПопулярният актьор Ивайло Захариев гостува в Хасково по покана на Превантивно-информационния център по наркотични вещества.

ТеатърЗвездата участва в спектакъла „Спасителят“ от Валентин Балабанов заедно с Вера Среброва, Сребрина Христофорова и Валентин Балабанов. Спектакълът е създаден съвместно с Националния център по наркомании и проследява съдбата на девойка, зависима от дрогата.

ТеатърСлед постановката младежите в препълнения салон на театър „Иван Димов“ задаваха въпроси на своя любимец. „Тревата лесно се отказва, трудно се отказват приятелите, които пушат и те дърпат назад“, сподели Захариев. Той разказа, че при него спирането на тревата е било процес – в един момент казах стига, после пак се напушваш, но след това все по-често отказваш. Актьорът се обяви срещу легализацията на марихуаната, освен за медицински цели.

Според последните изследвания злоупотребяващите с хероин са между 50 000 и 60 000 души, с кокаин – между 8000 и 15 000, с различни форми на канабис – около 120 000. Изходът на всеки четвърти наркоман е фатален и завършва със смърт, като възрастта на започващите е спаднала до 12 г.

След края на беседата с Ивайло Захариев десетки девойки и младежи се снимаха със звездата.

Театър   Театър
 Театър  Театър

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button