Хасково

Нова катастрофа на „Дунав“ и „Булаир“ в Хасково

КатастрофаНова катастрофа стана на кръстовището между улиците „Дунав“ и „Булаир“ тази сутрин в Хасково.

Причината за инцидента е неспазено предимство. Джип излязъл от „Булаир“ и в него се нанизал лек автомобил Опел. При инцидента няма пострадали, като в резултат на сблъсъка немското возило е със смачкана предница.

Това е поредната катастрофа на това кръстовище.

От полицията съобщават пък за задържан за кражба 37-годишен димитровградчанин. В края на миналата седмица той е демонтирал 10 прозорци и 8 врати от ПВЦ от сграда за производство, собственост на димитровградската професионална гимназия. След задържането си, мъжът е признал за кражбата и е предал инкриминираните вещи с протокол на служителите от димитровградската полиция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГЛАС за ГЕРБ
ГЛАС за ГЕРБ
19.04.2016 16:44 16:44

Кръстовището е със много голям интензитет на катастрофи.
На ул.Одрин има стоп.но за да опиташ да го спазиш нямаш видимост от спряли автомобили и от ляво и от дясно и трябва да излезеш наполовина на Дунав за да се огледаш и потеглиш.
Като от дясно е завой без видимост,в същото време постоянно има спряли автомобили и мотори накуп пред нещото като сервиз които още повече затварят видимоста.А сервизажията постояно прави проби на моторетките с някакви ненормални скорости и шум на излитащи самолети.СЕРВИЗ ЗА МОТОРИ в центъра на града,каде го има това г-н БЕЛИВАНОВ,проверете го,а КАТ и КОРС да не спат…

ГРАЖДАНИН
ГРАЖДАНИН
19.04.2016 16:51 16:51

Много точно написано от ГЕРБЕРА.Постояно минавам по торотоарчето пред сервиза,постоянно има мотори разхвърляни по торотоара,събрани хора,ремонтират сае моторите и е невъзможно преминаването на пешеходци от там.Къде е общината,къде са контролните органи,наистина какъв е тоя сервиз в центъра на града?

Back to top button