Хасково

Ротарианци с алея от 20 туи за 20-годишния юбилей

РотарианциРотари клуб „Хасково“ с президент инж. Тончо Тончев празнува 20-годишнина от основаването си.

Кулминацията в празничната програма е откриването на алея на Кенана с 20 туи, която в събота от 12:30 часа ще бъде официално открита с почетен знак.

След това ще има тържество с над 200 гости от страната и чужбина, което ще има благотворителна част за набирането на средства за поредна благородна кауза, която ще бъде обявена там.

Ротари клуб Хасково е основан на 22 март 1995 г. по инициатива на Петър Гьобеклиев, който кани на първа среща свои познати и приятели – арх. Янчо Апостолов, Добри Беливанов, Павел Фердинандов, д-р Любен Атанасов, Кирил Проданов, Йордан Костов и Димитър Вълчанов.

За 20 г. ротарианци са изпълнили над 150 значими проекта на стойност около 400 000 лв., дарени от членовете на клуба и от доброволни дарения от приятелите на ротарианците от града. Проектите са изпълнени в училища, домове за сираци, за възрастни хора, болници и църкви. Гордост е Алеята на Ротари в парк Кенана със засадени 130 дръвчета от канадски дъб, които са вече на 10 г.

Сега членовете на Ротари клуба са професионалисти лидери в своите професии от града и всеки допринася с безкористната си служба да се изпълняват значими проекти за обществото. Сега в клуба са 24 активни и четирима почетни членове. Изпълнява се и младежка програма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тенис пакет
Тенис пакет
20.04.2016 0:17 0:17

Станчев и Гончев. Събрахте се. Плужеци.

ХИТЛЕР
ХИТЛЕР
20.04.2016 15:19 15:19

Проучете предословията на тези хубавци откъде произлизат до 1990 г , бяха бедни като въшки тия капиталисти със българско мислене ,ЗЛЕ МНОГО ЗЛЕ Е ПОЛУЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ!!БЕДНИ СЪС НИСЪК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ И ЗАПЛАТИ,ДЪРЖАВА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ СЪС СТАНДАРТ НА ДЪРЖАВА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ,АБСОЛЮТЕН ГЕНОЦИД ВЪРХУ БЪЛГАРИТЕ!!

Back to top button