Хасково

Откриха алея с 20 туи и плоча за 20-годишнината на ротари клуб „Хасково“

РотариАлея с 20 туи и плоча с почетен знак откриха ротарианци в парк „Кенана“ за 20-годишнината на Ротари клуб „Хасково“.

Президентът на клуба инж. Тончо Тончев заяви, че днес Хасково е домакин на обучителен семинар с ротарианци от цялата страна.

РотариПразничната програма включва още Вечер на ротарианското приятелство, на която се очакват близо 220 гости, включително и от чужбина.

Ротари клуб Хасково е основан на 22 март 1995 г. по инициатива на Петър Гьобеклиев, който кани на първа среща свои познати и приятели – арх. Янчо Апостолов, Добри Беливанов, Павел Фердинандов, д-р Любен Атанасов, Кирил Проданов, Йордан Костов и Димитър Вълчанов.

За 20 г. ротарианци са изпълнили над 150 значими проекта на стойност около 400 000 лв., дарени от членовете на клуба и от доброволни дарения от приятелите на ротарианците от града. Проектите са изпълнени в училища, домове за сираци, за възрастни хора, болници и църкви.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button