Регион

Пиян с Пасат се блъсна челно в Рено с младо семейство

ИлюстрацияПиян шофьор на Фолксваген Пасат се е блъснал челно в Рено на входа на Минерални бани, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал вчера около 18:30 часа. 36-годишният водач от с. Караманци е бил с 0.90 промила алкохол и от сблъсъка е със счупен нос.

Шофьорът на Реното е на 34 г. от с. Сусам и е с натъртване в областта на гърдите. Пострадала е и возещата се до него 28-годишна жена от същото село – с контузия на гръден кош. С порезна рана на веждата е и пътуващото на задната седалка 7-годишно момиче. Всички са без опасност за живота.

19-годишен шофьор от Ивайловград също е катастрофирал вчера. В 9 часа в посока Любимец, момчето е шофирало лек автомобил Опел Астра с несъобразена с релефа на пътя скорост. На ляв завой е загубил контрол и се е ударил в дясно в скално-земен скат. От удара е с контузно разкъсани наранявания в областта на главата. Транспортиран е до МБАЛ-Свиленград, оставен е под лекарско наблюдение, без опасност за живота.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в Димитровград. В ареста до 24 часа е задържан 53-годишен мъж от града, хванат от автопатрула да шофира с 1,94 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button