Хасково

„Сладурани“ блеснаха на Юбилейния празник на младия талант в „Заря“

ЗаряВокално трио „Сладурани“ от музикалната школа при читалище „П. К. Яворов 1867 г.“ в Чирпан блеснаха на сцената на хасковското читалище „Заря“ в началото на Десетия юбилеен празник на младия талант.

ЗаряМладите певици Анелия Кроснева, Деница Петрова и Ива Мънчева обраха овациите на публиката с „Аз знам“ от репертоара на Аксиния, „I`m in love with a monster“ от филма „Хотел Трансилвания“, а Кроснева изпълни и „Повей, ветре“ от репертоара на Паша Христова.

Прегледът на музикалните школи от Южна България бе открит от секретаря на читалище „Заря“ Александър Милушев. В него участват школи от Пловдив, Асеновград, Сливен, Чирпан, Стара Загора, Харманли, Димитровград и Хасково.

Председател на журито е Нели Попова – Коева – директор на училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков“ – Пловдив, а негов член е и Веселин Джанкардашлийски – организационен секретар на Школите по изкуствата.

Прегледът се посвещава и на 9 май – Ден на Европа.

Заря   Заря
 Заря  Заря

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button