Хасково

Спипаха канабис в саксии край Харманли

Илюстрация12 канабисови растения в саксии с височина около 6 см. са открити при полицейска проверка на паркинг край Харманли, съобщават от пресслужбата на полицията.

Имотът е обитаван от 30-годишен мъж от Гълъбово и 27-годишна от Стара Загора.

При проверка в дамската чанта на жената са открити електронна везна и суха зелена листна маса с тегло 1,5 грама, която реагира на канабис. В прилежащо помещение към основната сграда, са открити и иззети и 1800 цигари без акцизен бандерол. При последвала проверка в частен дом в Харманли, обитаван от 44-годишен жител на Харманли са открити и иззети общо 3239 цигари от различни марки, без акцизен бандерол.

В Симеоновград след проведени издирвателни мероприятия е установен извършител на кражба на мобилен телефон от канцелария в училище, извършена на 11 май. Това е 11-годишен симеоновградчанин. Предстои докладване на образуваната полицейска преписка на МКБППМН при общината.

В Димитровград пък след проведени издирвателни мероприятия е установен извършител на кражба на козметични продукти на стойност 25 лв. от търговска верига в Димитровград. Това е 35-годишна димитровградчанка.

Вчера от междугарие Симеоновград – с. Преславец, Харманли чрез 10 изкопа на разстояние 10 метра един от друг, е извършена кражба на 83 метра магистрален кабел.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button