Хасково

Опел блъсна Ямаха на Кърджалийска, двама са ранени

ИлюстрацияЛек автомобил Опел е блъснал снощи мотопед Ямаха в Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал около 20:30 часа на бул. „Освобождение“ и ул. „Панорама“. Колата е управлявана от 61-годишен мъж от с. Тракиец, който е отнел предимството на мотора, на който са били 21-годишен хасковлия и девойка на 17 г.

Момчето е с охлузвания и контузия на коляното, а момичето – с контузия на гръдния кош и охлузни рани, прегледани са в болницата и са освободени за домашно лечение.

От полицията съобщават, че Сеатът, който предната нощ събори паметника на Тодор Атанасов – Санкето до читалище „Заря“, е шофиран от 32-годишен хасковлия, който поради движение с несъобразена скорост е изгубил контрол върху колата и е излетял от пътя. Мъжът е без книжка и му е съставен акт.

В Хасково са хванати двама шофьори с 2.44 промила алкохол, единият е на 26 г. от с. Тракиец, а другият е на 40 г. от Кърджали. В Свиленград пък е хванат 58-годишен чужденец да шофира с 1.97 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button