Хасково

Монтираха първите 90 метра защитна мантинела на междуградския път

МантинелаПървите 90 метра защитна мантинела на пътя Хасково-Димитровград бяха монтирани днес, съобщават от пресслужбата на областна администрация.

Това провери на място областният управител Станислав Дечев.

МантинелаГубернаторът категорично настоя пред Агенция „Пътна инфраструктура“ и  Областно пътно управление да направят всичко възможно и да обезопасят натоварения скоростен път.

Днес работници монтираха двуредна мантинела близо до отбивката за село Добрич. Освен на това място, заграждения ще бъдат сложени на още няколко опасни участъка по трасето, които вече са маркирани. Целта е да се изолират местата за неправилно и опасно преминаване в насрещното платно.

Дечев настоява до началото на летния туристически сезон пътят Хасково-Димитровград  да бъде обезопасен, за да се избегнат тежки инциденти и да се спрат нарушителите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button