Хасково

Награди за принос в създаването на висшето образование в Хасково раздадоха за 25 г. УНСС

УНССНагради за принос в създаването и развитието на висшето образование в Хасково бяха раздадени на церемонията по отбелязване на 25-годишнината от създаването на Регионалния център за дистанционно обучение при УНСС в областния град.

УНССДиректорът на центъра доц. Живко Драганов връчи плакети за цялостен принос в създаването и развитието на висшето образование в Хасково на – проф. д-р Йордан Костадинов – посмъртно, Иван Драганов, доц. д-р Добромир Тодоров, проф. д-р Георги Янков, за значим принос на – Радан Чолаков, Атанас Василев, Иван Вълчев.За цялостен принос в развитието на дистанционното обучение плакети заслужи проф. д-р Веселка Павлова, а грамоти за принос в развитието на УНССвисшето образование в Хасково – проф. д-р Ангел Ангелов, доц. д-р Лилия Йотова, Господин Братанов, Илчо Илчев. Плакет получи и ректорът на УНСС проф. Стати Статев за значителни заслуги за развитието и утвърждаването на РЦДО – Хасково.

Проф. Статев пък връчи на доц. Драганов Възпоменателен медал „Проф. Стефан Бобчев – основател и първи ректор на УНССУНСС“ за високи постижения в учебната работа, вярност към академичните традиции и по случай 25-годишнината от неговото създаване.

В центъра учат 536 студенти, като от догодина се очаква въвеждането на електронен приемен изпит, какъвто се прилага и в София.

Ръководството на университета и центъра бяха поздравени от зам.-областния управител Валентин Ангелов и кмета Добри Беливанов.

На церемонията в салона на НТС се представиха трио „Кантабиле“.

УНСС  УНСС 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Питане
Питане
17.05.2016 18:56 18:56

Някои хора, които трябваше да присъстват се скатаха. Това са вечните скатавки! Да са яки гъбрините на други дето ги носят. Да ти имам хасковските изрусени тикви!

тузлудерски
тузлудерски
18.05.2016 15:22 15:22

А защо не се споменава нищо и не е наградена дългогодишната секретарка Надежда Бакърджиева

Back to top button