Хасково

Най-успешният български студент с час по предприемачество в Хасково

ЛекцияИнж. Георги Господинов, който е студент на годината в категорията „Технически науки“ от Националния приз студент на годината 2015 г. изнесе лекция в хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“.

ЛекцияСтипендиантът на „Huawei Technologies“ говори пред ученици от 8 и 9 клас по темите за предприемачеството и кариерното им ориентиране.

Младият учен посъветва младежите да имат по няколко цели – траектория, в живота си за да не загубят ориентация при Лекцияпостигането на едната.

Инж. Господинов, който е автор на ред изобретения заяви, че по-важно значение има пътят към целта и че трябва да бъде избрана желаната професия, а не просто да се преследва по-високата заплата.

Гостът бе във ФСГ по покана на преподавателя по предприемачество в гимназията Антония Тодорова и със съдействието на Емануил Манолов от Startup Factory Haskovo.

Лекция  Лекция 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
klas
klas
20.05.2016 23:33 23:33

mochukova – the best!!!

Back to top button