Регион

Пиян се блъсна с Роувър в дърво, 16-годишна хасковлийка падна с мотопед

ИлюстрацияПиян шофьор е катастрофирал вчера на пътя за ивайловградското с. Славеево, съобщават от полицията.

Инцидентът е стана малко след 18 ч. 27-годишен мъж от селото е шофирал лек автомобил Роувър-25 след употреба на 1,64 промила и при движение с несъобразена скорост е загубил контрол над колата и се е ударил странично в дърво.

От удара е пострадал возещият се на предна дясна седалка 30-годишен ивайловградчанин, който е с контузни рани по главата и десния крак, без опасност за живота.

Водачът е с охлузвания и порезни рани по лицето, задържан е до 24 часа.

Момиче е пострадало при пътен инцидент в Любимец. Вчера в свиленградската полиция е получено съобщение от ЦСМП-Любимец, че при тях е постъпила девойката, управлявала мотопед. Поради неправоспособност и движение с несъобразена с релефа на пътя скорост, 16-годишната хасковлийка загубила контрол над мотопеда Ямаха и паднала на платното на бул. „Одрин“ в Любимец. Прегледана е и е освободена за домашно лечение.

66-годишна пешеходка е с болки след инцидент. Произшествието е станало вчера в 11,45 часа в източна индустриална зона в Хасково. 38-годишен водач на лек автомобил Рено, при маневра на заден ход е ударил намиращата се зад колата пешеходка. От удара, тя е с болки в десния крак и дясната ръка, отказала е преглед в болницата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button