Хасково

Арестуваха двойка с чай и 4 електронни везни

Илюстрация56-годишен мъж и жена на 55 г. от Хасково са задържани с полицейска мярка за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

Вчера хасковските криминалисти са извършили проверка в дома им на ул. „Ятак“, където са открили 6 станиолови свивки със суха зелена листна маса, тип чай „бонзай“ и 4 ел. везни и празни полиетиленови пликове.

1300 цигари без бандерол пък са иззети на ГКПП „Капитан Андреево“. Вчера икономическите полицаи от Свиленград са извършили щателна митническа проверка на лек автомобил Форд Галакси, шофиран от 47-годишен пловдивчанин с пътник 43-годишна негова съгражданка. В таблото на колата и гредите между вратите са открити цигарите без бандерол. Съставен е акт. По същото време, в димитровградския квартал „Изток“, полицаите от местното управление са проверили таксиметров автомобил Шевролет, управляван от 41-годишен пловдивчанин и 34-годишен спътник. В багажното отделение е намерен и иззет 60 кг. нарязан тютюн без бандерол. Пътникът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Инсектициди без разрешително иззеха криминалисти от Хасково и Димитровград. Вчера на пътя между двата града, криминалистите са проверили лек автомобил Крайслер с водач 36-годишен хасковлия. В колата се е возел и негов съгражданин на 55 г. В хода на проверката са открити 60 кг. препарати за растителна защита, за които не е представено разрешение за придобиване, държане и превозване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button