Хасково

Награждават 11 учители, Хасково с „Улица на буквите“

Букви11 хасковски учители ще бъдат наградени от кмета Добри Беливанов на тържеството по случай 24 май, съобщават от пресслужбата на кметството.

БуквиПразникът започва на пл. „Свобода“ от 10 часа на 24 май. Над 200 деца участват в празничната програма. Всяко училище има възможност да се представи по начин, по който предпочита. В програмата ще има песни, танци, ревю, рецитация на стихотворения.

В навечерието на празника вече е готова така наречената Улица на буквите в централната пешеходна част на Хасково. Две платна в цветовете на дъгата с букви украсяват алеята от „Книжния пазар“ до паметника на Димитър Иванов – Лицо. Платната са дълги по над 30 м. Изработени са от винилова мрежа.

До сцената на площада ще бъде подредена изложбата „Живи букви“ на фотоклуба към Младежки център с ръководител Славян Костов, за която Haskovo.info вече писа. Децата от всички хасковски училища, детска градина и културна институция изписаха с телата си буквите от българската азбука.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тихомир Петков
Тихомир Петков
20.05.2016 18:02 18:02

Новата администрация се отличи с идея, адмирации. Улица на буквите трябва да има във всеки български град и село. 24 май е празникът, който ни прави Българи. Очаквам с нетърпения изложбата “ Живи букви“ прекрасна идея г-н Беливанов, ако е ваша идея или на ваш служител. Страхотен замисъл!

Ася
Ася
20.05.2016 20:27 20:27

Когато някой – чиновник Хасковски- неможе да измисли нещо умно -резултата е над главите на хората- като голямагавра с празника на буквите 24 май-Видях на центъра една неграмотна идея и то за нашите букви.Трагицно е -не е смешно въобще.

гост
гост
21.05.2016 9:03 9:03

Вместо да мислите глупости вземете направете проверки на директорите на училищата. По специално на една проста селянка
бостанджийка. Госпожата нарушава напълно кодекса на труда и прилага тормоз над колектива. Да не говорим, че няма културата нормално да говори с хората. Това е най-тросната и сопната директорка в тоя град!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Колева
Колева
21.05.2016 13:09 13:09

Колежке, когато някой отстоява позиция, застава с името си зад нея. Ако има смелост да го направи и е убеден в правотата си. Коя си ти?!Защо не говориш там, където трябва и когато трябва?

Д-Р Михайлов
Д-Р Михайлов
21.05.2016 15:45 15:45

Защото в Болярово не пускаме всеки ден интернет.

А а
А а
24.05.2016 12:25 12:25

А защо тая госпожа сте я пуснали от Болярово и сте я направили директорка. Да си бе стояла поне бизнес да прави – ама тя болната амбиция цял живот я тресе! Не стига ще от никъдето я измъкваха и ятурнаха директор на техникум, ами после се оля. Та като я жегна тая пуста амбиция, че може света преобърна! Никой не и вярва на тая „честна“ и „етична“ госпожа!

Back to top button