Хасково

Женски футбол в Хасково след 30 г., Камелия вкара първия гол на „Пълдин“

ФутболСлед 30-годишна пауза в Хасково отново се изигра женска футболна среща.

ФутболМачът бе на спортен комплекс „Кенана“ и премина при засилен зрителски интерес. В приятелската среща един срещу друг се изправиха тимовете на домакините от футболна академия „Кенана“ и ФК „Пълдин“ (Пловдив). Момичетата играха четири части по 15 минути.

ФутболПловдивчанки се показаха като по-подготвения отбор. Момичетата на треньора Христо Василев са заедно от половин година, а хасковлийки са на 10 тренировки, проведени в последния месец. Гостите успяха да се разпишат на девет пъти, а за „Кенана“ историческото попадение вкара Камелия Иванова.

На 11 юни хасковлийки ще участват във футболен турнир в Пловдив, като желанието на треньорите Антон Попов и Драгомир Топалов е от есента момичетата да заиграят в първенството в зона Стара Загора.

Футбол„Кенана“: Мариана Стоилова, Станислава Колева, Ивайла Василева, Камелия Иванова, Мелиса Ахмедова, Мартина Стоянова, Здравка Здравкова, Кристина Ангелова, Михаела Палабойкова, Милена Атанасова, Маринела Панайотова (к), Ива Чобанова, Виктория Василева, Деница Николаева, Габриела Калоянова, Селин Бакалова.

„Пълдин“: Гергана Илийчева, Анелия Краева, Ванина Павлова, Николета Колева, Зорница Колева, Елена Галева, Радостина Атанасова, Радослава Славова (к), Йоана Чонкова, Кристияна Димитрова, Цветелина Такучева.

Съдии на срещата бяха Ники Николов и Христо Василев.

 Футбол  Футбол
 Футбол  Футбол
 Футбол  Футбол
 Футбол  Футбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
мач пойнт
мач пойнт
22.05.2016 16:40 16:40

За втория мач по успешно ще се справи отбора на „Хасковските усойници“ от едно училище в града – те всички са нови на попрището и на футбола и на образованието, но не им липсва злобен спротен дух. Имат самочувствие до небето, което в наше време е по-важно от това да имаш квалификация и знания. Липсата на култура пък спомага за наличието на всякакви задръжки! Лошотията им и проклетията им само може да донесе полза от неспортсменско подкосяване и удари по кокалчетата – това за кликата е ежедневие. Пък в приказките и клюките са ненадминати, така че само с клетви могат да покосят противника! Да дерзае новия спортен отбор на „Усойниците“.
П.П. Всяка прилика с действителни лица е напълно случайна!

Надя
Надя
22.05.2016 19:05 19:05

Много „красиво и грамотно“ написан коментар, но в контекста можеш да разбереш простотията, която за съжаление прозира. Много е грозно да обиждаш петнадесет годишни деца, още повече като не слагаш името си зад това. Вероятно имате доста свободно време, което запълвате с безсмислени писания и показвате липса на всякакъв морал!

П.П. Надя от Хасково

Back to top button