Хасково

Хасковлийка се заби с Мазда в мантинела на магистралата

Илюстрация51-годишна хасковлийка е катастрофирала снощи на автомагистрала „Марица“, съобщават от пресслужбата полицията.

Инцидентът е станал в 20 часа, когато жената е шофирала лек автомобил „Мазда“. Поради несъобразена с пътните условия скорост тя е загубила управлението и се е ударила в мантинелата в ляво. Настанена е в МБАЛ – Харманли под наблюдение, със съмнение за комоцио, без опасност за живота.

44-годишен моторист без книжка от с. Капитан Петко войвода е катастрофирал вчера в ранния следобед на пътя между с. Орешник и Тополовград. Той е карал мотоциклет Хонда с гръцка регистрация, излязъл е от платното и се е ударил в скат. При падането е пострадал и возещ се на мотоциклета гражданин на Руската федерация. И двамата са с контузни рани по главата, крайниците и гръдния кош, без опасност за живота.

17-годишен младеж без книжка пък е хванат да шофира лек автомобил Фолксваген. Униформените служители са задържали харманлиеца на ул. „Цар Асен“ в Харманли за втори път.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button