Хасково

Димитровградчанка става областен управител за един ден

НаградиГергана Стаменова от димитровградската ПМГ „Иван Вазов“ ще управлява съвместно региона с областния управител Станислав Дечев на 20 юни.

НаградиМомичето спечели голямата награда с първото си място в конкурса за есе „Нашата област – нашите мечти“, организиран от областна администрация.

На определената дата Стаменова и Дечев заедно ще провеждат срещи, ще пътуват, ще парафират документи и ще приемат граждани.

НаградиВ конкурса за есе третото място бе присъдено на Йоан Йорданов от ПМГ „Акад. Боян Петканчин“, а второто е за Георгия Кинева от ГПЧЕ „Проф.д-р Асен Златаров“.

Този конкурс и вторият за снимка „Хасковска област през детските очи“ се организираха за 1 юни – Международен ден на детето.

НаградиПолина Сюлейменчева от свиленградското СОУ „Д-р Петър Берон“ получи голямата награда в конкурса за снимка. Нейната фотография „Среща“ спечели най-много харесвания в гласуването в социалната мрежа.

Втората награда в конкурса за снимка е за Данаил Георгиев от ОУ „Св. Иван Рилски“ за снимката от село Долно Черковище. Данаил получи 185 лайка. Трета награда в конкурса „Хасковска област през детските очи“ печели Виктория Димитрова от СОУ „Д-р Петър Берон“. Нейната снимка „Мостът“ събра 149 харесвания в социалната мрежа.

Специалната награда „Любима снимка на Областния управител на Хасково“ бе присъдена на Дияна Маринова. Тя е ученичка в ОУ „Св. Иван Рилски“ и изпрати няколко невероятни кадъра, снимани с дрон.
   

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button