Регион

Тойота блъсна 13-годишен с колело, шофьорка е в болница след катастрофа на магистралата

Илюстрация61-годишен пловдивчанин с Тойота е блъснал вчера 13-годишен с велосипед на димитровградското кръстовище между улиците „Гоце Делчев“ и „5-ти ноември“, съобщават от пресслужбата на полицията.

Момчето е с контузно-охлузни рани, без опасност за живота. Настанено е в МБАЛ „Св. Екатерина“ за наблюдение.

52-годишна шофьорка от с. Момково е пострадала в катастрофа на автомагистрала „Марица“.

54-годишен турски гражданин с лек автомобил Киа, рязко е намалил скоростта и поради неспазване на дистанция от страна на жената, шофираща Опел го е ударила отзад. От удара, шофьорката е с две счупени кости на ръката и е настанена за лечение без опасност за живота в хасковската болница.

2 бързи производства срещу пияни шофьори са образувани в Димитровград. В ареста до 24 часа са задържани двама мъже от града на 42 и 24 г., хванати да шофират с 1,43 промила и 1,5 промила. За същото нарушение в свиленградския арест са били 39-годишен жител на село Шишманово, заловен с 1,87 и 50-годишен турски гражданин с 2,09 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button