Регион

Двама димитровградски солисти с отличия от „Ягодина опън“

БалетНай-младият солист на димитровградския денс център „Галаксико“ – Гебриел Делчев и един от изявените солисти на балета Златомир Колев, участваха в Международен танцов фестивал – „Ягодина опън“ в сръбския град и спечелиха първите места.

Гебриел участва с 6 танцови солови изпълнения в категория мини кидс – международен клас, където бе абсолютен лидер и зае челните места. Златомир се представи с 3 солови изпълнения в категория над 16 г., където получи най-високите оценки и завоюва първите места.

Хореографът на балета Тихомир Митев, получи специален приз – Грамота от организаторите за развитието и културата в областта на танцовото изкуство.

В надпреварата участваха над 1350 танцьори, които се състезаваха паралелно в две зали.

Това бе и последното за този сезон състезание за танцьорите от „Галаксико“ и от есента започват работа по новия състезателен танцов репертоар.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button