Регион

Шофьор без книжка и с 2.50 промила се блъсна в трактор

Илюстрация44-годишен пиян шофьор и без книжка от с. Славяново се е блъснал в трактор, съобщават от пресслужбата на полицията.

Катастрофата е станала вчера в 17:30 ч. на пътя за селото. Мъжът е карал лек автомобил Фиат и поради неспазване на дистанция е застигнал и ударил отзад движещ се пред него колесен трактор Кубота с водач 29-годишен жител на Средец.

От удара е пострадала возещата се в трактора 52-годишна пътничка от селото, която е с натъртване по тялото и настанена в МБАЛ-Харманли за наблюдение, без опасност за живота.

При проверката се оказало, че съселянинът й е управлява Фиата си с 2.50 промила алкохол. Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното бързо производство.

Незабавно производство е образувано в Харманли срещу 43-годишен жител на село Калугерово. Автопатрул е спрял за проверка мъжа, шофирал лек автомобил Ауди А6. Тестване с дрегер отчело наличие на 2,47 промила.

В Свиленград също е заведено бързо производство срещу пиян водач. 49-годишен мъж от село Чалъкови, община Раковски е шофирал в с. Сива река лек автомобил Фолксваген Голф. Той е загубил контрол и се е ударил в метална преграда на мост, след което се е преобърнал в коритото на реката. Водачът е напуснал местопроизшествието и се е прибрал в квартирата си в селото. Впоследствие униформените полицаи са го тествали с дрегер, който показал 2,47 промила концентрация на алкохол в кръвта. На задържаният до 24 часа мъж са му съставени и 2 административни акта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button