Хасково

Шампионски двойки и новата Царица роза на „Гранд Купа Хасково 2016“

ФестивалЕдни от най-добрите двойки, включително и действащи шампиони се очакват на Открития национален турнир по спортни танци „Гранд Купа Хасково 2016“, обявиха на пресконференция в общината Павлина Вълчева и Николай Манолов от клуба домакин „Гранд“.

Състезанието ще се проведе на 12 юни в спортна зала „Дружба“ и е под патронажа на кмета Добри Беливанов. Досега 22 клуба от цялата страна са се регистрирали за участие, като сред тях са и повечето водещи.

ФестивалВ турнира ще се състезават и хасковските топ двойки. Във възрастовата група до 13 г. това са Марин Мартинов – Диляна Димитрова, при младежите – шампионите Любослав Стоев – Мирослава Дойчева. При по-големите над 19 г. от клуба ще се състезават Братан Братанов – Николета Миленова и Симеон Пенев – Йоанна Шишкова. Преди няколко дни Йоанна, която е от Казанлък, бе коронясана за Царица роза.

От „Гранд“ участие ще вземат и талантливи състезатели в турнира за Изгряващи звезди.

Турнирът започва в неделя от 10 часа, а кулминацията ще е в 19 часа, когато ще е състезанието за Гранд Купата.

Хасково не е бил домакин на подобен турнир от 2005 г., като Павлина и Николай благодариха на общината за подкрепата за неговото провеждане сега.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button