Хасково

Шестокласник стана първенец на „Да опазим чиста природата на Европа“

НаграждаванеШестокласникът Христо Колев от хасковското ОУ „Христо Смирненски“ заслужи първото място в конкурса за есета на тема „Да опазим чиста природата на Европа“.

НаграждаванеНадпреварата бе обявена от Информационен център „Европа Директно – Хасково“, който връчи наградата заедно с  РИОСВ – Хасково. Ние като жители на най-стария континент, като част от европейската общност имаме голямо задължение да направим така, че България да стане едно райско кътче от света, пише Христо.

В конкурса участваха ученици от ОУ „Христо Ботев“ – с. Войводово, ОУ „Св. Иван Рилски“  и СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – Хасково, СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Минерални бани,  ЕГ „Д-р Иван Богоров“ – Димитровград.

На среща, на която присъстваха и учители и родители, младите автори получиха грамоти и поощрителни награди от флашки и книги.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button