Регион

Напълниха с контрабандни цигари и резервоар на камион

Контрабанда16 200 контрабандни цигари, укрити в допълнителен резервоар на товарен автомобил, откриха митничарите на „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Камионът с пловдивска регистрация влиза в страната от Турция. Въпреки че шофьорът представил редовни документи за превозваната стока, камионът е селектиран за щателна митническа проверка. При нея се установява, че допълнителният резервоар е пълен с цигари, вкарани през специално изрязан отвор.

Цигарите са иззети, а на шофьора на камиона е съставен акт за нарушение на Закона за митниците.

Само преди седмица митничарите разкриха подобен случай, при който за укритие на 15 400 контрабандни цигари бе използван резервоар на микробус.

При полицейски проверки на търговски обекти, частни домове и лица в Димитровград и хасковските села Узунджово, Александрово, Гарваново и Динево са открити и конфискувани общо 13 926 цигари, като са съставени актове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button