Регион

4-часов самолетен рев над Димитровград

СамолетиНад 3 самолета прелитаха цяла сутрин ниско над блоковете в Димитровград.

Полетите започнаха от 6 и продължиха до 10 часа, като стресираха много димитровградчани особено малки деца, които за пръв път виждат самолет.

Летателните машини пръскаха основно парковете Габера и Марица и съседните площи. Самолетите излитат от с. Горски извор, съобщиха за Haskovo.info от Агенцията по храните.

Пръсканията са срещу комарите и ще продължат до 21 юни, включително и над някои села в община Хасково. Това се прави в рамките на превенцията на заболяването заразен нодуларен дерматит по едрите преживни животни.

Самолети  Самолети 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
асен
асен
20.06.2016 13:54 13:54

4-часов самолетен рев изправи димитровградчани на нокти. Вие добре ли сте? Забравиха ли рева на изстре*ителите от Узунжово та се шашкат от хвърчилата?… Пишете глупости.

хасковлия
хасковлия
20.06.2016 14:50 14:50

а в хасково кога е пръскат живея на кенана не помагат репелентите направо стават огромни пъпки като ухапят направо боли такова нещо несм виждал алоооо Беливанов събоди се в автобус 102 наборитети от дома изяден горките пръскаи и ти за ИВО БОЙКО отпуска средства а за теб не слушай малко повече

Back to top button