Хасково

17-годишна девойка е с опасност за живота след катастрофа край Подкрепа

Илюстрация17-годишна девойка е с комоцио и опасност за живота след катастрофа край хасковското с. Подкрепа, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал в съботната вечер. Лекият автомобил Пежо е шофиран от 18-годишен хасковлия, който загубил контрол над колата и се ударил в крайпътни дървета.

Пострадал е и шофьорът, който е с контузно-разкъсна рана в областта на главата, настанен е в Неврохирургия без опасност за живота.

Вчера на ул. „Стамболийски“ в Харманли е станала катастрофа между мотоциклет Сузуки, шофиран от неправоспособен 13-годишен младеж, който поради неспазване на дистанция се е ударил в автомобил ВАЗ, шофиран от 58-годишен мъж от града. От удара момчето е с разкъсно контузна рана на десния крак, настанен е в МБАЛ-Хасково, без опасност за живота.

24-годишен мотоциклетист е с контузия на таза и ръката след произшествие. В събота вечерта харманлиецът е подкарал мотоциклет Сузуки по ул. „Преслев“ в града с несъобразена скорост и е паднал. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

5 пияни шофьори са хванати през уикенда. В ареста до 24 часа са били 37-годишен жител на с. Радовец, 31-годишен и 52-годишни хасковлии, 61-годишен от с. Гарваново и 32-годишен мъж от с. Славяново. Те са заловени от автопатрулите да шофират съответно с 1,92, 1,52, 1,73, 1,25 и 1,61 промила алкохол. В Свиленград е започнато незабавно производство срещу 25-годишен мъж от с. Градец, за ползване на фалшиви документ – гръцка шофьорска книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Шефьор
Шефьор
20.06.2016 17:37 17:37

Защо не пише кой е шофирол

До управниците
До управниците
21.06.2016 9:55 9:55

Кога ще обърните внимание по селата колко малолетни карат мотори и коли ? Скоро ще дойде ли някой в Александрово докато не е станала някоя беля . Елате и вижте как сина на действаш полицай кара из село без да има документи , а за другата раса няма какво да обяснявам от тях пък надали някой има книжка. Но си пътуват всеки ден до града и никой не ги хваща … когато стане някоя беле тогава ще се тюхкаме ама как ама защо

До Хасково
До Хасково
21.06.2016 14:05 14:05

В село Подкрепа и село Динево е същата история с малолетни качени на МПС – та

Back to top button