Хасково

Жена бере душа след тежка катастрофа край Стойково

ИлюстрацияЖена е с опасност за живота след тежка катастрофа край хасковското с. Стойково, съобщиха за Haskovo.info от пожарната.

Пострадалата е шофирала Субару Импреза, излязла е от пътя и е паднала в дере, където се е ударила в дърво. Колата е била сериозно смачкана и за да разрежат ламарините и освободят шофьорката на място са били три екипа на хасковската пожарна.

Жената е с фрактура на черепа, лицеви травми и счупена ръка и е настанена в ОАРИЛ на хасковската болница, съобщиха от МБАЛ.

Причините за инцидента се изясняват.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
арлекино
арлекино
20.06.2016 17:28 17:28

Е сега като ббере душа ние какво да правим -да идем пред оарил да ревем ли Следващият път тая дрисла като кара кола да не говори по телефона а да гледа пътя пред себе си

коя е
коя е
20.06.2016 17:38 17:38

защо не пише коя е жената

Бригела
Бригела
20.06.2016 23:16 23:16

Ей дрисльо тук става въпрос за човешки живот…. И от къде ти хрумна че е говорила по телефона ? Злобар дано нещо такова се случи на най милото ти. Плюя на теб, боклук !!!

Back to top button